Kjendiser og deres Balenciaga vesker

Det er et velkjent faktum at Balenciaga håndvesker er elsket av kjendiser over hele verden. Fra Hollywood pakke med Nicole Richie, Lauren Conrad, Lindsay Lohan et al til slike som Sienna Miller i Storbritannia, Balenciaga håndvesker er å bli sett på armene mest.

Den Balenciaga Motorcycle vesken er trolig en av de mest ofte bæres av kjendiser, og mens Balenciaga håndvesker kommer i mange andre stiler, er den mest knyttet til kjendiser motorsykkelen veske.

Balenciaga håndvesker 2016

Nicole Richie er oftere at ikke fotografert med en av hennes Balenciaga vesker på armen, og enda mer siden hun hadde datteren. Hennes svart motorsykkel veske går overalt med henne, mest sannsynlig på grunn av sin allsidighet og plass til å holde baby tilbehør samtidig være stilig. Christina Aguilera er en annen stjerne som ikke kan synes å del seg fra sin clost full av Balenciaga håndvesker. Og å ha også bare hadde en baby, virker det som Balenciaga håndvesker er et populært valg for nybakte mødre. Tross alt, er Balenciaga håndvesker kjent for å være ikke bare en fashion statement, men også å være svært nyttig og praktisk.

Et annet sett med fans av Balenciaga Motorcycle poser er Ashley og Mary-Kate Olsen. De tydeligvis har mellom dem et stort spekter av Balenciaga håndvesker i forskjellige farger, som tvillingene blir ofte sett med en rekke forskjellige former og farger av motorsykkel poser. Den overdimensjonerte «weekender» bag for eksempel er perfekt en av Balenciaga håndvesker å utfylle Mary-Kate signatur «hobo» utseende. Ashley derimot er ofte sett med en liten Balenciaga clutch bag.

Det er ikke bare de Balenciaga Motorcycle håndvesker som er hot med kjendiser – den «Lariat» bag for eksempel ble gitt til 30 ofte knakk stjerner da den først ble utgitt, noe som bidro til å gjøre Balenciaga håndvesker blitt den ettertraktede mote stykker som de er i dag .

Et annet nye «it» bag i området Balenciaga håndvesker er «Lune» bag. Sett på armene av Emma Bunton og Gwyneth Paltrow, er det en litt mindre opplagt valg i forhold til andre Balenciaga håndvesker, men er en nydelig bag og ser ut til å være fanger på i kjendis verden. Andre trendy Balenciaga håndvesker blant kjendiser er plystring Satchel bag, sett blir brukt som en bleie pose med Katie Holmes.

Selv om vi ikke kan alle være i stand til å ha råd til en garderobe full av Balenciaga håndvesker, minst det er en uendelig tilgang på kjendiser som elsker sine Balenciaga håndvesker og vil alltid bli fotografert for resten av verden til å sikle på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *