Den Cartier Roadster Klokke

Cartier Roadster Klokke ble introdusert av Cartier Klokke selskapet i 2001 til ære for selskapets 150-årsjubileum. Og som tiden flyr, har Roadster se samlingen gjennomført på å presentere utrolige suksess. I tillegg har Cartier også gjort en roadster duft. Cartier er virkelig en helt anerkjent ikke bare på grunn av klokken, men også for de parfymer som det tilbyr.Den-Cartier-Roadster-Klokke

En spesielt velstående og positiv mann er hva Roadster klokke symboliserer. Roadster er opprettet for brukeren og i tillegg alle komponentene i timepiece er fint integrert som gjør det virke som disse komponentene i armbåndsur arbeid for roadster. Videre Cartier Roadster ser besitter en fryd for øyet klokke ringe samt bezel som gjør oftere enn ikke hoppe ut mot diverse andre kjente høy klasse klokker.

Cartier kjøring for Roadster Klokker kom fra området av spektakulære biler. I tillegg har Roadster en mekanisk bevegelse av en automatisk svingete Cartier Calibre 8510. Hendene er lysende sverd formet svart oksidert stål og timepiece er vanntett. Det kan brukes opp til dybden av ett hundre meter. Ansiktet er maskert ved hjelp av et ripesikkert safirglass.

Men bli minnet på at de Cartier klokker har eksistert siden andre verdenskrig 1. Blant de klokker som ble designet av Louis Cartier er inspirert av de allierte pansrede kampvogner som forsvarte Frankrike under den store krigen. Og denne klokken er den berømte Tank Klokke. Den første instans av denne klokken ble presentert for amerikanske general John J. Pershing.

Cartier Klokke Company er også kjent med hensyn til dameklokker. Cartier sammen med konkurransen klokke firmaet Michele, har de innført innenfor sine mote linjer veldig lett utskiftbare stropper i en rekke farger. Dette var en enklere måte å ha en klokke som kan brukes til forskjellige moter.

Som foreløpig, noen av de nyeste add ons til Cartier samling er: Lady Roadster, Tank Ameri, Pasha 38mm hvitt gull, WG Tank Francaise, og Pasha 35mm Chronograph. Andre Cartier all-time klokke favoritter består av Cartier Tank Francaise, 21 Chrono, Santos de Cartier, Roadster, Panthre de Cartier, Cartier Divan, Cartier Pasha C, Pasha, Tank Basculante, Tank Ameri Chrono, og Must de Cartier.

Dessuten, alle av Cartier timepiece modeller har sine egne unike egenskaper og stil. Det er en blanding av moderne stiler med en touch av juveler, samt verdifulle steiner. Disse timepieces er oppnåelig stykker av eksklusive kreativitet. Hver av dem presentere en herlig blanding av gull, stål og juveler i sine klokker som gjør dem så fantastisk som alltid.

Og på grunn av de detaljerte samt karakteristiske design, sånn av Cartier Roadster ur, vokter Cartier Klokke Company sine design på alvor. Siden Cartier jobbet så hardt for å ha en særegen design for mange år. Det har vært tilfeller i det siste, der selskapet saksøkt dem som krenker deres opphavsrett. Den mest fersk tilfellet er mellom Cartier og QVC Inc.

For brudd på flere av deres design som inkluderer de fasjonable Cartier Santos ur, en ladies ‘klokke, og Cartier Pasha Grille handel kjoler, er Cartier saksøker QVC. I tillegg er det ikke bare en grunnleggende prosess som vil tvinge QVC å slutte å selge de nevnte merkene. Arkivert søksmålet krever et permanent pålegg. Cartier ønsker hver og en av de krenket armbåndsur for å bli ødelagt.

Så til alle de andre timepiece produsenter, må du tenke hardt før du prøver å gjøre bruk av de Cartier timepiece design for dine egne fordeler. Alt fra Cartier Tank se til Cartier Roadster Klokke, og til Cartier Santos, har Cartier Klokke Company fastslått at det er en merkevare av originalitet og høy kvalitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *